Информация за доставка

В ТОРИ Лайтинг, ние се стремим да изпълним вашата покупка с отлично обслужване и гъвкавост всеки път. При доставяне на стоката, молим да я проверите и да се разпишете за получаването и.

 

Срок на доставка - България

Стандартния срок на доставка е 3-7 работни дни за повечето стоки. Стоки, налични на склад ще бъдат доставени до 1-2 седмици. Останалите продукти ще бъдат доставени след около 30 дни. Поради спецификата и разнообразието на предлагания асортимент, сроковете за доставка на всяка поръчка се уточняват преди нейното изпълнение.

Поръчки изпратени след 17:00 часа се обработват на следващия работен ден. Поръчки изпратени в събота и неделя се обработват в понеделник.

 

Плащане

С банков превод - Имате възможност да платите за своята поръчка чрез банков превод, като по време на подаване на заявката в системата ще ви се изпише сметката, на която трябва да преведете пълната сума.

Плащане при доставка - Налична е и възможност за доставка с наложен платеж. Заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я доставя. Този метод е свързан и с допълнителна такса за услугата, която се плаща на компанията, осигуряваща куриерските услуги.

 

Цени

Всички цени в онлайн каталога ни са в български лева, без ДДС. Наличностите, цените и начините за доставка са предмет на промяна. Възможно е да има допуснати грешки в цените, описанията или снимките на дадени продукти, като си запазваме правото да ограничим поръчки за такива стоки.

Уеб Дизайн Асен Антонов