Връщане на стоки

Връщане

Продуктите предлагани от ТОРИ Лайтинг са отговарящи на Европейските стандарти за качество и безопастност, с модерен дизайн, висока ефективност и максимално щадящи околната среда.

Връщане на стоки

Моля, обърнете внимание, че се изисква доказателство за покупката при връщане на стока.
Клиентът може да се откаже от поръчката си, без да дължи обезщетение или неустойки, като уведоми търговеца за отказа си в 7-дневен срок от деня, в който е получил стоката.
При връщане, стоката ще бъде проверена и ще бъде издаден съответния документ за връщане, кредит или замяна на стойността на поръчката. Всички начислени данъци и такси ще бъдат възстановени, в съответствие с местните закони. Транспортните разходи не подлежат на възстановяване, с изключение при случаите на дефектна или повредена стока. Могат да се начислят такси за обратно транспортиране и складиране.

Стоки в разпродажба

Стоките в разпродажба не подлежат на връщане.

Цени

Всички цени в сайта www.torilighting.com са в български левове и не включват ДДС. Наличностите, цените и сроковете за доставка са обект на промяна.

Внимание:

Може да има допуснати грешки в цените, описанията или снимките на продуктите, затова си запазваме правото на ограничаване на поръчки за тези стоки.

Уеб Дизайн Асен Антонов