Декларация за поверителност

Последно обновяване: Май 25, 2018

ТОРИ ЛАЙТИНГ Декларация за поверителност

TORI Lighting, Ltd ("TORI Lighting" или "ние") ценим своите клиенти и пазим вашата поверителност, и искаме да бъдете запознати с това как ние събираме, използваме и разкриваме информацията. Тази Декларация за поверителност описва нашите практики във връзка с информацията, която събираме чрез нашите магазини, кол центрове, интернет страници, управлявани от TORI Лайтинг, включително на интернет страницата намираща се на www.torilighting.com.

Съветваме ви да прочетете тези правила, преди да използвате сайта или да ни предоставите лична информация. С използването на сайта или предоставянето ни на лична информация, вие се съгласявате с правилата и условията на тази Декларация за поверителност.

ПРОМЕНИ НА ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Ние можем да променяме тази Политика за поверителност по всяко време. Моля да погледнете датата на "ПОСЛЕДНО ОБНОВЯВАНЕ" в горната част на тази страница, за да видите, кога е била променена за последно. Всички промени в нашата политика за конфиденциалност ще влязат в сила, когато публикуваме изменената Декларация за поверителност на сайта. С използването на сайта или предоставянето на лична информация след тези промени, ще се счита, че сте приели преразгледаната политика за поверителност.

ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Лична информация, която събираме

"Лична информация" е информация, която ви идентифицира като личност. Нелична информация, е всяка информация, която не разкрива вашата личност. Начините на събиране, използване и разкриване на нелична информация са разгледани по-долу под заглавието "Нелична информация."

Как използваме личната информация

Ние и нашите доставчици на услуги можем да използваме лична информация:

• За да отговорим на Вашите запитвания и да изпълним вашите искания, включително да се свържем с вас, ако е необходимо;

• За да се обработи и изпълни вашата поръчка, например като потвърдите поръчката и предоставите информация за фактуриране и доставка, обработка на плащанията и комуникацията с Вас по отношение на изпълнение на поръчката;

• За да ви изпратим важна информация относно сайта, промени в нашите условия и политики и друга административна информация;

• За да ви изпратим информация по имейл, обикновена поща, телефон и други средства за наши продукти, услуги, промоции и др.;

• За да ни помогне да подобрим пазаруването, включително да научим повече за вашите предпочитания;

• Да се ​​анализират тенденции и статистики във връзка с нашите бизнес и интернет практики;

• За да се защити сигурността и целостта на нашият бизнес и интернет собственост.

НЕЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Нелична информация, която събираме

„Нелична информация“, е всяка информация, която не разкрива вашата личност, като например:

•Информация за браузера ви;

•log файлове на вървъра;

•Информация, събирана чрез т.нар. бисквитки и други техники;

•Демографска информация;

•Обобщена информация.

Как използваме и разкриваме нелична информация

Тъй като неличната информация не ви идентифицира, ние може да използваме и разкриваме нелична информация за всякакви цели. В някои случаи можем да комбинираме нелична информация с лична информация (като например комбиниране на името ви с вашия пощенски код). Ако ние комбинираме нелична информация с лична информация, комбинираната информация ще се третира от нас като лична информация.

ПЕРИОД НА СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ние съхраняваме личните ви данни за толкова време, колкото е нужно или разрешено, във връзка с целите, за които са събрани.
Ние ще съхраняваме предоставената от вас лична информация при регистрирането на нов акаунт в нашите уеб сайтове докато акаунта ви е съществуващ.
В случай, че сте направили контакт с човек за обслужване на клиенти, ще запазим данните ви докато разрешим случая и отговорим на въпросите ви и кратко време след това.
При направена поръчка чрез нашите уеб сайтове, ще запазим определена лична информация, като името, имейла, пощенския ви адрес, докато не пожелаете да я променим или изтрием.
Ние съхраняваме счетоводна информация за направени плащания толкова дълго, колкото е позволено от закона.

ТРЕТИ ЛИЦА И САЙТОВЕ НА ТРЕТИ ЛИЦА

В случай, че предоставите каквато и да е лична информация на трети лица (например, чрез софтуерно приложение или услуга, достъпни чрез линк от сайта), третата страна може да има собствена политика за поверителност, независима от нашата политика за поверителност. Препоръчваме ви да се запознаете с политиката за конфиденциалност и практиките на такива трети лица. Ние не сме отговорни за събиране на информация, използване, разкриване или други практики от трети лица, включително и такива, към които настоящият сайт съдържа линк. Разполагането на линкове на сайта ни не означава обвързване със свързания сайт от нас или от нашите филиали.

ВЪНШНИ РЕКЛАМОДАТЕЛИ

Ние можем да използваме рекламни кампании на трети страни за показването на реклами, на нашия сайт. Моля, обърнете внимание, че тези фирми може да използват информация за вашето посещение на сайта, за да показват реклами на стоки и услуги, които могат да представляват интерес за вас. В процеса на показване на реклами на сайта, тези компании могат да поставят или разпознават уникална „бисквитка“ на вашия браузър.

СИГУРНОСТ

Ние се стремим да използваме всички подходящи организационни, технически и административни мерки за защита на личните данни под наш контрол. Например, ние се стремим да използваме Secure Sockets Layer ("SSL") технология за правене на поръчки. За съжаление, няма система за съхранение или предаване на данни по интернет, която може да бъде гарантирано на 100% сигурна. Моля, да бъдете внимателни при предоставяне на лична информация чрез сайта, особено ако достъпа до сайта се осъществява с помощта на WiFi хотспот или обществената мрежа. Ако имате причина да се смята, че взаимодействието си с нас, вече не е сигурно (например, ако мислите, че сигурността на някой акаунт, който имате при нас е бил компрометиран, или ако не сте могли да използват SSL технологията на сайта ни), моля незабавно ни уведомете за проблема и правете всички поръчки към нас по телефона или лично, вместо да използвате сайта. Можете да се свържете с нас при подобни обстоятелства чрез информацията "Връзка с нас" по-долу.

Как можете да достъпите или промените вашата лична информация

Ние приветстваме решението ви да актуализирате информацията си при нас. Можете да прегледате или да ни помолите да обновим вашата Лична информация като се свържете с нас в съответствие с "Връзка с нас" по-долу. В заявката ви, моля да поясните каква информация бихте искали да се промени.

Ние ще се опитаме да се съобразим с искането веднага, след като това е възможно. Ние не сме отговорни за промяна на информация в базите данни на съдружници, рекламни партньори и други трети страни, с които вече сме споделили лична информация.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ

Този сайт не е насочен към лица на възраст под осемнадесет (18) дошна възраст, и ние ви молим, тези лица да не предоставят лична информация чрез сайта.

ПРАВНИ ВЪПРОСИ

Сайтът се контролира и управлява от нас от България, и не е предназначен да се подчинява на законите или юрисдикцията на никоя държава, страна или територия, различна от България.

ВРЪЗКА С НАС

Ако имате някакви въпроси относно настоящата Декларация за поверителност, за да актуализирате вашата лична информация или да направите поръчка, моля, свържете се с нас - ТОРИ Лайтинг по един от следните начини:

ТОРИ Лайтинг ЕООД
На вниманието на: обслужване на клиенти
ж.к.Гоце Делчев, бл.114А, вх.Б, ап.88
1404-София, България

office@torilighting.com

Моля, обърнете внимание, че имейл съобщенията не винаги са сигурни; така че моля не включвайте поверителна информация в имейл съобщения до нас.